Välkommen till mitt bokförlag!
Jag och mina böcker är gärna inspirationskälla
för dig som läser och lyssnar, lever och lär.

Jag är författare, pedagog och inspiratör. Född i Västerbotten och uppvuxen i Västergötland. Har numera en fot på Söder i Stockholm och en i Trollhättan. Efter tjugo år i klassrummet delar jag gärna med mig av mina metoder, misstag och mästerverk. Det gör jag i form av böcker och besök.   

Jag skriver och ger ut böcker för alla åldrar…. allt från läromedel till nytänkande skönlitteratur. År 2015 kom första delen i min populära cross-over-serie – DÖDSSYNDERNA – som riktar sig till både ungdomar OCH vuxna. Jag ger ut en ny del varje år. I höst kommer del sex… boken om Vrede. Dessutom föreläser jag och inspirerar, bland annat på skolor och arbetsplatser runt om i landet. Lärorikt och spännande!

Hippas Productions startades 2004 av mig, Hippas Eriksson för eget litterärt och pedagogiskt skapande. År 2007 kom första boken ut på förlaget Liber AB. Sedan dess har det blivit några stycken. I december 2020 kommer min sjuttiotredje bok ut.

Avundsboken var första boken i serien och kom ut 2015. Den har följts av böckerna om Frosseri, Girighet, Högmod och Lättja. Under hösten 2021 kommer boken om Vrede. Bilderna nedan är från böckerna om högmod, avund, frosseri och girighet i serien om Dödssynderna. 

Konceptfoton - dödssynderna

Till varje bok har jag, tillsammans med min fantastiska fotograf Andreas Olsson, iscensatt varje dödssynd i ett foto som finns med i böckerna. Det är lika roligt varje gång att komma på en idé och förverkliga den med hjälp av släkt, vänner och vänners släkt och vänner som generöst ställer upp och är statister i våra lekfulla konstverk.

Kontakta mig gärna!

Hippas Eriksson

Hippas Productions

Telefon: 070 789 47 78

info@hippasproductions.se